Leerpaden

Aan de boerderij bevindt zich een infokiosk. Dat is het starpunt voor twee leerpaden. De leerpaden bestaan uit een reeks bordjes met informatie die opgehangen zijn langsheen een parcours. Je kan, door te klikken op de afbeelding hiernaast, het plan van het parcours vooraf al afdrukken. Je kan deze wandelingen op eigen houtje alleen of in groep komen doen.


Het eerste leerpad handelt over de herten zelf


Het tweede leerpad over de toekomst: de filosofie achter deze hertenboerderijBeide wandelingen zijn gratis. Wens je eventueel wat hertensnoepjes mee om de herten wat dichterbij te lokken? Bel dan even aan! Voor twee euro krijg je enkele kilo's mee.


Wens je meer te weten over de herten?


Je kan kiezen voor een geleide wandeling: groepen kunnen altijd reserveren. Individuele bezoekers kunnen terecht op volgende dagen: Nog aan te vullen?????


In de hoeveshop kan je ook een spreekbeurtenset bestellen of een boekje kopen. Link met foto Deze bevat meer informatie, foto's, een oormerknummer, het geweitje van een jaarling edelhertWens je meer te weten over de cultuurfilosofie? Surf dan door naar de wandelroute!


Naast de rondleidingen die je kan volgen over de boerderij onder de vorm van boerderijbezoeken voor allerlei groepen, klasbezoeken voor de lagere scholen, workshops voor middelbare scholen, … kan je ook individueel of met je gezin kiezen voor een rondleiding en dit op volgende data.nog in te vullen !!!!!